In de gezelligste quiltwinkel van Nederland vindt u de ruimste keuze aan Quiltstoffen.  U zult nooit misgrijpen voor die ene kleur of motief wat u in gedachte heeft. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de juiste stoffen, wij helpen u natuurlijk graag. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en nemen alle tijd om u te assisteren met uw keuze.

Zo hebben wij onder andere: Westfalen, Batik, Kaffe Fasset, Moda en nog veel meer leuke stoffen. Naast al deze prachtige stoffen, hebben we ook divers garen (Gutermann, Coats en Illy), tussenvulling (polyester en katoen), naalden, spelden en andere quiltbenodigdheden in ons assortiment.

Wilt u een leuke tas maken? Geen probleem, ook hengsels, sluitingen en dergelijke kunt u bij ons inslaan.

Uiteraard kan een quiltwinkel niet zonder de materialen, zoals snijmatten, linealen en messen om uw quilt te kunnen maken. Schroom niet, als u iets niet kunt vinden, vraag het ons. Mochten wij het niet in ons assortiment hebben, bestellen wij het graag voor u.

Ook voor patronen en modellen kunt u bij ons terecht. Wij hebben meerdere patronen op voorraad, welke we graag met u delen.

Wilt u meer weten over quilt en patchwork, er zijn ook verschillende boeken in onze winkel te koop.