Patchworkclub Gerlinde – Iedere laatste vrijdag/zaterdag van de maand, aanvang 9.30 uur (duur 3 uur)    €17,50 Onder begeleiding van Gerlinde Dahlhaus kan iedereen aan zijn eigen project werken. Zij geeft u de hulp en begeleiding om met uw project te vorderen. Ook voor mensen die het quilten willen leren, kunnen zich aan melden bij deze patchworkclub. Opgave vooraf is verplicht ivm het beperkt aantal deelnemers.

 

Corrie Azink workshop Kleurenleer € 25,00Woensdag 30 maart, aanvang 10.00 uur

Vaak toch een van de moeilijkste dingen in het quiltproces: stoffen en dus de juiste kleuren uitzoeken. Met deze workshop kleurenleer leert u waar u op moet letten en waarom bepaalde kleuren bij elkaar passen en andere kleuren juist niet. De cursus bestaat uit 1 les (een ochtend).Kosten zijn inclusief koffie, thee en lekkers

 

Gerlinde Dahlhaus Babyblocks plus       € 47,50Vrijdag 22 april 2022, aanvang 10.00 uur

Deze workshop, gegeven door Gerlinde Dahlhaus, wordt gegeven in 1 dag. Deze workshop werken we bij voorkeur met uw eigen naaimachine, zo krijgt u meer gedaan op 1 dag. Naast de reguliere babyblocks, bij de meesten welbekend, geven we een extra dimensie aan dit patroon. Hoe leuk is dat? U ziet: de mogelijkheden zijn eindeloos.Kosten zijn inclusief koffie, thee lunch en iets lekkers.

 

Liesbeth Wessels Art Quilt Bee  €9,00Laatste donderdagmiddag van de maand 2022 9.30 & 13.30 uur VOL

Heb jij zin om te experimenteren met stof en materialen? Wil je samen nieuwe dingen bedenken en maken? Met zijn allen technieken uitproberen waarbij plezier en gezelligheid centraal staan? Geef je dan op voor de Art Quilt Bee die gehouden gaat worden bij The Quilt Cottage in Winterswijk. Iedere laatste donderdag van de maand willen we een middag bijeen komen om samen met Liesbeth Wessels gezellig met art quilten bezig te zijn. Het is een nieuw op te starten project, dus iedereen heeft nog inspraak over de inhoud en vormgeving hiervan. Kosten voor de koffie en thee zijn €4,- per middag. Kosten voor de materialen in overleg. Bij voldoende deelname starten we in oktober 2021.

 

Marijke Hoek Teckelquilt                 € 47,50Zaterdag 16 april 2022, aanvang 10.00 uur

Deze workshop, gegeven door Marijke Hoek, houden we in 1 dag. Met de techniek foundation piecing is er zoveel mogelijk, dit keer maken we teckeltjes! De blokken kunnen met de hand  of machine worden genaaid.Kosten zijn inclusief koffie, thee en lunch.

 

Corrie Azink Makkelijke Opbergers        € 55,00Woensdag 18 mei 2022, aanvang 10.00 uur

Deze makkelijke opbergers zijn in verschillende maten en met eigen stof keuze te maken. Onder begeleiding van Corrie Azink maakt u met uw eigen naaimachine een leuke opbergbak met binnenvakken. Lekker praktisch en ook leuk om weg te geven aan vriendinnen.De cursus bestaat uit 1 les (1dag) Kosten zijn inclusief koffie, thee, lunch en lekkers

 

Jacqueline Verhaar Art Creatief Windlicht   € 49,50Woensdag 20 april 2022, aanvang 10.00 uur

Onder leiding van Jacqueline Verhaar maken we een windlicht met lutradur. We gaan lekker creatief aan de slag met verven, stempelen en naaien, bij voorkeur met jouw eigen naaimachine. De vlinders maken we met soluvlies. De dag is inclusief een basispakketje met lutrador en verder zijn er kantjes & lint, verf, stempeltjes voor algemeen gebruik. 1 les (1dag) Kosten zijn inclusief koffie, thee, lunch en lekkers

Jacqueline Verhaar Textiel Art Card      € 29,50Woensdag 15 juni, aanvang 13.30 uur

Onder leiding van Jacqueline Verhaar gaan jullie art quilt kaartje maken. Bij voorkeur met jouw eigen naaimachine. Voor de kaart wordt als basis stylevil of lutrador gebruikt, waarna we het gaan bewerken met verf, kantjes, bandjes, kraaltjes etc….De workshop van 1 middag is inclusief verf, stempeltjes, kantjes en bandjes voor algemeen gebruik.Kosten zijn inclusief koffie, thee en iets lekkers.

 

 

Op deze pagina maken we bekend welke cursussen en workshops gegeven zullen worden.In verband met het corona virus zijn alle workshops tot en met 1 juni afgelast.

Wij houden u op de hoogte!

U kunt ons ook op facebook volgen voor het allerlaatste nieuws.

 

 

 

 

 

Opgeven kan per mail (info@thequiltcottage.nl), telefonisch of in de winkel.

Wij vragen u wel vooraf te betalen als bevestiging van uw reservering.

Heel graag tot dan!

 

 

Algemene voorwaarden:

Inschrijving:

U kunt zich inschrijven tot de cursus vol is. Tegelijk met de inschrijving dient het voor de cursus verschuldigde bedrag te worden voldaan. Uw inschrijving is bindend.

Voor aanvang van de les ontvangt u een bevestiging met aanvullende informatie.

Wij behouden ons het recht voor een cursus of workshop te annuleren bij te weinig belangstelling. Het door u voldane lesgeld wordt dan zo spoedig mogelijk terug betaald.

Betaling

U kunt betalen door middel van:

  • Contante betaling in de winkel
  • Overmaken op bank rekening NL70RABO0307144445 tnv The Quilt Cottage

U heeft toegang tot de les als volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Annulering

Lessen kunt u uitsluitend schriftelijk (mag ook per mail) annuleren.

Bij annulering tot 3 weken voor aanvang van de les krijgt u uw volledige lesgeld terug

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de les betaalt u 50% van het lesgeld

Bij annulering tot 1 week voor aanvang, bent u het volledige lesgeld verschuldigd, tenzij u zelf zorgt voor een vervangende cursist.