Download via DEZE link de flyer

Quiltersgilde start landelijke vlinderactie.

 

De belangenvereniging van quiltend Nederland, het Quiltersgilde, start een landelijk initiatief om een van de meest creatieve naaldkunstactiviteiten, quilten, spreek uit als ‘kwilten’, in de komende maanden onder de aandacht te brengen. Vooral in de leeftijdscategorie van 20 tot 50 jaar blijkt quilten weinig bekend. Alle reden om voor circa 25 deelnemende patchwork- en quiltwinkels een ‘Snuffelclinic’ te organiseren en op deze manier de kunst van het quilten op de kaart te zetten.

Tijdens deze Snuffelclinic krijg je de mogelijkheid om onder leiding van een docent je eerste stappen in de quiltwereld te zetten. Het lespakket bevat o.m. een beschrijving van deze eeuwenoude vorm van naaldkunst, een selectie quiltstoffen plus een patroon en een werkbeschrijving. Doel is om je eerste quilt-vlinder te maken. The Quilt Cottage biedt deze de workshop aan tegen een introductieprijs van € 29,50.

Quilten is meer dan leuk! Het is een hobby waarin je je creatief vermogen, variërend van traditioneel tot ultramodern, geheel de vrije gang kan laten gaan.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@thequiltcottage.nl of telefonisch: 0613470858.

 

The Quilt Cottage

Tamara Overkamp

E-mail: info@thequiltcottage.nl                                                         Telefoon: 06-13470858

Download via DEZE link de flyer